Annonce
Louise Rosenlund, 45 år. Jeg har valgt at være med, for måske kan jeg få tips og gode råd ved undersøgelsen. Derudover får jeg jo også at vide, om jeg er rask, eller der er tegn på livsstilssygdomme.
Midtsyd

Vil Gramborgerne være med i TOF-undersøgelsen?

Annonce
  • Louise Rosenlund, 45 år. Jeg har valgt at være med, for måske kan jeg få tips og gode råd ved undersøgelsen. Derudover får jeg jo også at vide, om jeg er rask, eller der er tegn på livsstilssygdomme.
  • Lars Schmidt. Jeg har meldt min kone, Dorthe, til. Hun har skrantet lidt, så jeg syntes, det ville være en god idé. Jeg har overvejet, om jeg også selv skal melde mig til, og det gør jeg måske også.
  • Malene Bossen Due, 46., år. Jeg har afgjort, at jeg vil deltage, men jeg skal lige have tid til at fylde det ud, der er kommet i min e-boks. Min mand har meldt sig til.
  • Nanna Bach Schulz, 46,år,. Har meldt mig til, selvom jeg ikke regner med, at jeg har nogle livsstilssygdomme. Jeg synes, det er en god idé, for har man tegn på dem, kan der sættes ind tidligt.
  • Jan Schulz, 53 år. Har meldt mig til, for selvom jeg ikke fejler andet end en gammel knæskade, så kan man jo ikke vide, om der er noget på vej.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce