Annonce
Selv efter over 40 år bag de store gryder på kroen, er Annelise Bertelsen stadig i fuld vigør. Otiumet må vente. Foto: Mette Henriksen
Midtsyd

I over 40 år bag de store gryder: - Man skal gøre sig umage hver gang

Annelise Bertelsen har drevet Maugstrup Kirkekro igennem 41 år, og hun har bestemt ingen planer om at stoppe foreløbig.
Annonce
  • Selv efter over 40 år bag de store gryder på kroen, er Annelise Bertelsen stadig i fuld vigør. Otiumet må vente. Foto: Mette Henriksen
  • Maugstrup Kirkekro´s berømte pålægstærte er populær ud over bygrænsen. I det hele taget vil kunderne gerne have de traditionelle, danske retter, fortæller Annelise Bertelsen. Foto: Mette Henriksen
  • Maugstrup Kro har mange hyggelige hjørner, og fortidens krofatter og kromutter kan stadig anes i krogene. Foto: Mette Henriksen
  • Den smukke, gamle have er et hit blandt de gæster, som besøger kroen om sommeren. Foto: Mette Henriksen
  • Annelise Bertelsen har gjort meget ud af, at husets klenodier er synlige for gæsterne. Foto: Mette Henriksen
  • For mange kokke fordærver maden - men ikke på Maugstrup Kro, hvor Susanne Hemrich er en uundværlig hjælp. Her er hun ved at lægge sidste hånd på en kage, der som alt andet, der forlader koren køkken, er hjemmelavet fra bunden. Foto: Mette Henriksen
  • Annelise Bertelsen foran Maugstrup Kirkekro, hvortil den første kromand åbnede døren i 1567. Bygningen er fredet, og også kroens indre er holdt i autentisk stil. Foto: Mette Henriksen
  • Krohunden Bjørn, som egentlig skulle være vagthund, men som meget hellere vil kæle med gæsterne. Foto: Mette Henriksen
  • Maugstrup Kirkekro´s berømte pålægstærte er populær ud over bygrænsen. I det hele taget vil kunderne gerne have de traditionelle, danske retter, fortæller Annelise Bertelsen. Foto: Mette Henriksen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce