Annonce
Skålene og gryderne blev brugt flittigt under "Kok amok"-ugen i Vojens forleden. Til højre ses diætist Malene Iskov, der havde arrangeret kurset. Foto: Thomas Holl
Midtsyd

19 skoleelever gik "kok amok" i Vojens

Madlavning var det altoverskyggende tema i en uge for 19 unge elever på Lagoniskolen i Vojens forleden. Her lærte de blandt andet at partere en kylling og at lave deres helt egen medisterpølse.

Annonce
  • Skålene og gryderne blev brugt flittigt under "Kok amok"-ugen i Vojens forleden. Til højre ses diætist Malene Iskov, der havde arrangeret kurset. Foto: Thomas Holl
  • Lykke (til venstre) og Anne i fuld gang med forberedelserne til temaugens receptionsarrangement. Foto: Thomas Holl

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce